Hoe werkt het als gast

Door: ShareDnD
zondag 19 mei 18:43
Je wilt een keer iets anders. Je houdt van lekker eten en je leert graag nieuwe mensen kennen. Dus je bent benieuwd hoe het is om met een groep vrienden een groepsmenu of juist met wildvreemden een aanschuiftafel te boeken bij van een van de kookliefhebbers van ShareDnD.

Stap 1 is al voltooid: je hebt je geregistreerd als gast op onze website. (Nog niet gedaan? Dat kan hier!) Maar what’s next? Wij lopen graag even met je door de volgende stappen heen.

Het begint allemaal met je profiel, die maak je simpel aan via onze website. Ja, ook als gast. Waarom? Omdat het voor de kookliefhebber fijn is om globaal te weten wie er komen, aangezien zij hun deuren openen voor relatief onbekenden. We zien dan ook dat kookliefhebber eerder aanvragen accepteren als de gast ook een profiel heeft. Daarnaast heb je dan tijdens de avond gelijk wat aanknopingspunten voor de eerste gesprekken!

Hoe je dat profiel opbouwt? Heel simpel:

1| Vertel wat over jezelf.
Door iets over jezelf te vertellen, weet de kookliefhebber welke gasten hij/zij kan verwachten. Vertel bijvoorbeeld iets over je interesses, waarom het je leuk lijkt eens aan te schuiven bij een kookliefhebber thuis en wat jij in het dagelijks leven doet.

2| Upload een profielfoto.
Een gezicht maakt het plaatje compleet.

3| Upload een omslagfoto.
Geef een beetje extra sfeer aan je profiel door een foto te kiezen die bij jou past.

4| Maak een fotoalbum aan.
Je kunt ook een fotoalbum aanmaken op jouw profiel. Geef de kookliefhebber een kijkje in jouw leven.

Dat viel best mee toch? Toch nog vragen? Altijd stellen! Mail ons even op lansingerland@sharednd.nl, dan helpen wij graag!

Nu rest je nog maar een ding: boek snel bij een van onze huiskamerrestaurants!

Weet je zeker dat je dit menu wil verwijderen?