Even voorstellen

Door: Priyalovesfood
woensdag 03 april 12:29

Hi, ik ben Priya 

 fbig

 

Ik houd van eten en alles wat daarmee te maken heeft.  Naast mijn baan als assistent inkoop & marketing bij Coolblue, ben ik foodblogger. Ik kook graag en ik ga regelmatig uit eten. Ik wil dan ook vaak hippe of authentieke eettentjes en foodfestivals uitproberen. Wanneer ik eenmaal goed verrast ben, start de uitdaging om het thuis na te maken. Dit doe ik in Den Haag. Hartstikke fijn met al die soorten winkeltjes en goede toko’s in de buurt. Zo kan je allerlei wereldse gerechten op tafel zetten! 

Een favoriete keuken heb ik dan ook niet. Ik word enthousiast van Arabisch, Thais maar ook de Italiaanse of Hongaarse keuken heeft mijn aandacht. En laat ik de Hindoestaanse en Surinaamse keuken niet vergeten, die is er immers met de paplepel ingegoten. Door mijn moeder, zij kan fantastisch koken.

Echt álles eten doe ik niet. Zoals rund- en varkensvlees, puur vanuit religie. Maar dat maakt vegetarische gerechten niet minder lekker. Of andere soorten vlees. En wat dacht je van vis? Hmm!

In mijn blog vind je daarom een diversiteit aan recepten! De recepten zijn geheel zelf verzonnen of met een eigen twist. Maar ook deel ik heerlijke recepten vanuit kookboeken en andere blogs.

Naast het maken van recepten, schrijf ik ook reviews over mijn eet ervaringen buiten. Hier lees je alles over onder het kopje Buiten Eten.
Dit kan verschillen van festivals, restaurantsreviews, reizen of leuke proeverijen. Hier deel ik ook hoe er omgegaan wordt omgegaan met de dieetwensen en allergieën.
Sinds kort ben ik ook gastredacteur bij Indebuurt Den Haag, waar ik reviews en tips voor schrijf.

Geïnspireerd geraakt? Neem een kijkje op de site.

O en… wil je samenwerken, heb je tips, wensen of iets anders leuks dat je wilt delen? Mail naar info@priyalovesfood.nl

P.S Ik ben allergisch voor koemelk en noten (behalve amandelen), dus veel van mijn recepten zijn zuivel- notenvrij.

                                                               

  logo2

 

 

Weet je zeker dat je dit menu wil verwijderen?