Inspiratie in de Markthal

Door: Bregje Wentink
woensdag 04 mei 09:40
In oktober 2015 was het partnerschap een feit, de Martkhal en ShareDnD gaan een samenwerking aan. Jeminee, wat zijn wij daar trots op! En logisch ook: telkens wanneer ik de Rotterdamse Markthal in stap, word ik overladen met door indrukken, in positieve zin. Ik proef de sfeer van een drukke, chaotische bazaar in Istanbul gecombineerd met een gigantisch groot, modern architectonisch kunstobject waar ik als klein kind een kijkje in mag nemen.

Ik ben niet de enige die zo dol is op de Markthal, (duh)! Ook in mijn liefde voor fotografie ben ik niet alleen. Iedere maand worden er wel zo’n 7000 foto’s geplaatst op Instagram onder de hashtag #Markthal. Uhm…wow?! Dit zijn een aantal van mijn favoriete foto’s.

markthaalProjectsismh michwesterhof.jpgMichWesterhofmh acaresa.jpgAcaresamh3.jpgVivianMijnders

Weet je zeker dat je dit menu wil verwijderen?