Wie zijn we

Wij zijn ShareDnD, wat staat voor Share Drinks & Dinner. Ons doel is om de passie en kwaliteiten van hobbychefs toegankelijk te maken voor iedereen die graag onbezorgd en op een unieke manier uit eten gaat. Door de beoordelingen van andere gasten krijg je van tevoren al een kijkje in de keuken. Via onze website kun je vervolgens simpel en snel een huiskamerrestaurant zoeken, boeken, betalen en beoordelen. Ontdek een nieuwe culinaire wereld! Ga met je vrienden, familie of collega’s uit eten in een Huiskamerrestaurant.

De leukste avonden ontstaan als je samen eet. Wij zorgen er graag voor dat je dat zorgeloos kan doen via ShareDnD.nl. Het idee is simpel: je zoekt een huiskamerrestaurant, kiest een menu of een aanschuiftafel en vervolgens boek en betaal je via de site. Dan hoef je alleen nog maar aan te schuiven en te genieten van een unieke ervaring én natuurlijk lekker eten! Wil je weten van andere gasten van hun bezoek aan een huiskamerrestaurant vonden? 

Het team

Suzan Vellekoop - stagiair

Vanaf februari loop ik 3 maanden stage bij ShareDnD voor mijn studie “European Food Business”, een opleiding om internationaal te ondernemen in de voedingssector. Mijn klasgenoten komen overal vandaan; zoals Frankrijk, Duitsland, Eritrea en Slowakije en we zijn als het ware één grote mengelmoes gebonden door een passie voor lekker eten, hét recept voor de beste dinnerparty’s. Hetzelfde zie ik in de community van ShareDnD, mensen die uit hun comfort zone stappen om hele bijzondere diners te verzorgen óf te ervaren. Op dit moment proberen we de community van ShareDnD interactiever te maken en uit te bereiden, om zo veel mogelijk mensen van dit concept te laten proeven! Daarom zijn wij heel erg benieuwd naar alle op en aanmerkingen van iedereen die dit platform gebruikt. In de chatfunctie van de website sta ik ook voor u klaar om u door het proces te helpen als chef of gast wanneer u ergens tegenaan loopt.

 

Daan Boer - stagiair

Hoi! mijn naam is Daan en vanaf februari ben ik stagiair en onderzoeker voor ShareDnD. De afgelopen jaren ben ik veel op reis geweest en hierdoor ben ik met zó veel verschillende culturen in contact gekomen en heb ik zó veel verschillende gerechten mogen proeven, echt supertof. Daarnaast heb ik ook bij een foodtruck gewerkt en ik vind het zo gaaf dat er met zoveel passie eten bereid kan worden. Nu begin ik met een nieuwe uitdaging, een nieuwe vorm van dineren en ik ben heel benieuwd om te kijken of we huiskamerrestaurants het nieuwe woord van 2019 kunnen laten worden. .

 

 

 

 

 

Nick Plokkaar - CEO

Hi! Ik ben Nick Plokkaar, 25 jaar en mede-eigenaar van ShareDnD. Sinds september 2018 ben ik verantwoordelijk voor deze geweldige startup en ben ik bezig om het succes van  ShareDnD nog groter te maken. Soms met ups, soms met downs, maar altijd erg leuk en leerzaam. Gelukkig sta ik er niet alleen voor, maar doen we dit met een team van ontzettend enthousiaste mensen. 

Oorspronkelijk heb ik een achtergrond in bio-farmaceutische wetenschappen, waar ik in 2018 mijn bachelor voor heb behaald, maar nadat ik in aanraking ben gekomen met het ondernemerschap en ShareDnD heb ik mijn focust verlegd. 

Verder woon ik samen met mijn verloofde, ook wel mijn steun en toeverlaat, en niet te vergeten mijn hond 'Ghost' en kat 'Tijgertje'. 

 

 

 

Weet je zeker dat je dit menu wil verwijderen?